3 γενιές γεμάτες παράδοση

Όλα ξεκίνησαν το 1927 στην όμορφη περιοχή του Βερμίου και των Πιερίων.
Κοντά 90 χρόνια τώρα, παράγουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά τυριά,
με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία τους.

Από το 1927, η εταιρία “Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου”, παράγει στο όμορφο φυσικό περιβάλλον του Βερμίου και των Πιερίων μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά τυριά, όπως τη φέτα, το παραδοσιακό κασέρι, τον μπάτζο – όλα τους προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.), καθώς επίσης και το Kαπνιστό Βερμίου, το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» ημίσκληρο τυρί, κατσικίσιο και αγελαδινό τυρί άλμης, grill cheese, τυριά με χα- μηλά λιπαρά, καθώς επίσης και ελληνικά παραδοσιακά τυριά τυρογάλακτος (όπως μανούρι, ανθότυρο και μυζήθρα) κ.ά. Η εταιρία “Μπέλας” συνδυάζει την εμπειρία των 90 χρόνων μ’

ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής παραγωγικότητας και ένα ευρύ δίκτυο διανομής. Έτσι διασφαλίζεται ότι καθημερινά τα ποιοτικά προϊόντα μας, σε μία ευρεία γκάμα συσκευασιών, βρίσκονται σε όλα τα ψυγεία, τόσο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ όσο και των μικρών σημείων πώλησης, καλύπτοντας ταυτόχρο να τις γευστικές απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή. Οι άνθρωποι της “Μπέλας” βρίσκονται πάντα δίπλα σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας, την ενημέρωσή σας πάνω σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας, τη βελτίωση των πωλήσεων σας, καθώς και για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σας.

Στην εταιρία «Μπέλας» επενδύουμε συνεχώς στην
ανάπτυξη μεθόδων που μας επιτρέπουν να
διασφαλίσουμε την ποιότητα
σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων μας, μέχρι το ψυγείο
των πελατών μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η εταιρία Μπέλας είναι πιστοποιημένη για την παραγωγή τυριών Π.Ο.Π. όπως η Φέτα, το Παραδοσιακό Κασέρι, το Μανούρι και ο Μπάτζος.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζονται όλες οι μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία, και πάνω από όλα η νοστιμιά σε όλα τα προϊόντα μας.

Ποιότητα για μας σημαίνει σεβασμός στους πελάτες μας, διασφάλιση της υγείας τους και ικανοποίηση των αναγκών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμευόμαστε μέσω της Πολιτικής Ποιότητας και το αποδεικνύουμε με τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης συστημάτων ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα όπως:

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO/BRC/IFS

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. έχει στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που  ικανοποιούν  τις ανάγκες των  πελατών και των καταναλωτών. Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η εφαρμογή συστημάτων, προτύπων και πρακτικών ποιότητας και για αυτό δεσμεύεται και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005, το  BRC Global Standard for Food Safety  του IFS,  καθώς και το

σύστημα ποιότητας κατά ΕΛΟΤ 1801:2008  που αφορά  Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας αναφορικά σε παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση τυροκομικών προϊόντων και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της Εταιρείας και σύμφωνα με Νομικές και Κανονιστικές απαιτήσεις της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Η ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας και στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής της δομής και της εσωτερικής της επικοινωνίας, αποσκοπώντας πάντα στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, αποφάσισε να σχεδιάσει και να εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015.


Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της επιχείρησης καλύπτει τη Παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση τυροκομικών προϊόντων και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της Εταιρίας και τις Νομικές και Κανονιστικές Απαιτήσεις της ισχύουσας Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας.
Η ικανοποίηση και η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των πελατών, μέσω της εκπλήρωσης καθορισμένων προδιαγραφών ποιότητας και η συνέπεια στις παραδόσεις αποτελούν βασικές αρχές της ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ.


Γενικός στόχος της επιχείρησης είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό, η προσφορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ωφέλειας και για το λόγο αυτό καθιερώνει μετρήσιμους στόχους για την Ποιότητα επιδιώκοντας:
• Βελτίωση της οργανωτικής δομής, μέσα από το σαφή καθορισμό αρμοδιοτήτων και υπευθυνοτήτων.
• Βελτίωση της λειτουργίας της Επιχείρησης, μέσα από τον προσδιορισμό και την ανάπτυξη Διαδικασιών.
• Βελτίωση της Εσωτερικής Επικοινωνίας, μέσα από τον προσδιορισμό της αλληλεπίδρασης και αλληλεξάρτησης των διεργασιών της Επιχείρησης.
• Αύξηση της ικανοποίησης των Πελατών, μέσα από μια συστηματική προσέγγιση αναζήτησης και ικανοποίησης των απαιτήσεών τους.
• Συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και της λειτουργίας της Επιχείρησης με την αποτελεσματική χρήση των παρακάτω εργαλείων:
Καθορισμός και ανασκόπηση στόχων ποιότητας.
Ανασκόπηση Διοίκησης
Εσωτερικές Επιθεωρήσεις
Διορθωτικές Ενέργειες
Συστηματική ανάλυση δεδομένων που προκύπτουν από τα Αρχεία Ποιότητας.
• Προσδιορισμός των απαιτήσεων των ενδιαφερόμενων μερών (πελάτες, προσωπικό, ευρύτερο κοινωνικό σύνολο κ.α.) που σχετίζονται με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
Για την ταχύτερη και αρτιότερη επίτευξη των ανωτέρω στόχων, η Διοίκηση της ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ:
Δεσμεύεται και εφαρμόζει τις αρχές της Πολιτικής Ποιότητας και του ΣΔΠ που η ίδια καθορίζει.
Δεσμεύεται να τηρεί την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.
Ενημερώνει το ανθρώπινο δυναμικό της και το παρακινεί να δεσμευθεί στις ίδιες αρχές.
Δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνεται απαραίτητη για την υλοποίηση των εργασιών της και στην ορθή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.


Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν πραγματοποιηθεί στην τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας όλες οι απαραίτητες αναφορές. Μέσω του συστηματικού σχεδιασμού, του ελέγχου των διαδικασιών και της συνεχούς βελτίωσης όλων των δραστηριοτήτων, εκπληρώνονται οι αρχές της επιχείρησης.


Κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και είναι επιβεβλημένο να συμβάλλει στη διαχείριση της ποιότητας και την επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Για το λόγο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, ενημερώνονται σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ενεργούν αποδεδειγμένα σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες.


Διαδικασίες, ροές και ενέργειες, οι οποίες δεν εγγυώνται την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, διακόπτονται άμεσα από τους υπεύθυνους, διεξάγονται αναλύσεις αιτιών και ορίζονται τα απαιτούμενα μέτρα βελτίωσης.
Η παρούσα Πολιτική Ποιότητας κοινοποιείται στο προσωπικό, είναι διαθέσιμη σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και ανασκοπείται περιοδικά από την Διοίκηση της Επιχείρησης.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει το επίπεδο των δραστηριοτήτων της, με τρόπο τέτοιο ώστε να συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη και να μεγιστοποιεί την κοινωνική και πολιτιστική της προσφορά.
Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της εταιρίας καλύπτει τη Παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση τυροκομικών προϊόντων και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιδιώξεις της εταιρίας.


Ειδικότερα η εταιρεία δεσμεύεται για τα εξής:


 Να αναγνωρίζει και να συμμορφώνεται πλήρως με τις την Περιβαλλοντική Νομοθεσία που διέπει την κάθε δραστηριότητα που εκτελείται από αυτή καθώς και με τις ανάγκες και προσδοκίες των ενδιαφερόμενων μερών (πελάτες, προσωπικό, ευρύτερο κοινωνικό σύνολο κ.α).
 Να αναγνωρίζει και να αξιολογεί τις Περιβαλλοντικές Πλευρές των δραστηριοτήτων της.
 Να αναγνωρίζει τις Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις, που προκύπτουν από τις Περιβαλλοντικές Πλευρές και να λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα για την ελαχιστοποίηση αυτών.
 Να εφαρμόζει και να βελτιώνει συνεχώς το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισής προκειμένου να βελτιώνεται η περιβαλλοντική της επίδοση.
 Να παρακολουθεί και να μετρά τις Σημαντικές Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις.
 Να μεριμνά για την προστασία του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της ρύπανσης.
 Να θέτει σαφείς, μετρούμενους, επιτεύξιμους, ρεαλιστικούς και χρονικά καθορισμένους περιβαλλοντικούς Στόχους, να τους ανασκοπεί ετησίως και να λαμβάνει κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την επίτευξή τους. Το γενικό πλαίσιο των στόχων της εταιρίας είναι:
• Να εκπαιδεύει και να ευαισθητοποιεί όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Προστασίας του Περιβάλλοντος.
• Να παρέχει τους απαιτούμενους πόρους για την εφαρμογή του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και για την επίτευξη των Περιβαλλοντικών Στόχων της.
• Να υιοθετεί συγκεκριμένους κανόνες περιβαλλοντικών ελέγχων στην εσωτερική λειτουργία της (έλεγχος καταναλώσεων, αποβλήτων, προμηθειών).
• Να κοινοποιεί στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την περιβαλλοντική της επίδοση στους σχετικούς φορείς, τους συνεργάτες της και την κοινότητα, εφόσον ζητηθεί.


Η δέσμευση της εταιρίας στην παραπάνω περιβαλλοντική πολιτική θα αποδεικνύεται με αναθεώρηση των περιβαλλοντικών στόχων της, σε κάθε ανασκόπηση από τη Διοίκηση, καθώς και με τις διορθωτικές ενέργειες που θα λαμβάνονται, ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής βελτίωση και πρόληψη της ρύπανσης.


Η εταιρία θεωρεί ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση όλων και δεσμεύεται να εφαρμόζει κάθε δυνατό μέτρο, διαδικασία, σύστημα για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη μεγιστοποίηση των αντίστοιχων θετικών.

Υπεύθυνος για την επίτευξη της δέσμευσης της Εταιρείας για ποιότητα είναι η Διοίκηση της εταιρίας, οι αρμόδιες Διευθύνσεις και ο κάθε εργαζόμενος που έχει άμεση επιρροή στα υλικά παρασκευής, στη συσκευασία, την παραγωγή, την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων.

Στα πλαίσια εφαρμογής των συστημάτων η εταιρία επιδιώκει:

Παραγωγή και διανομή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και των καταναλωτών και είναι ασφαλή για αυτούς.

Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και μέτρα ελέγχου για την πλήρη ασφάλεια των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται έναντι οποιουδήποτε φυσικού, χημικού, βιολογικού κινδύνου ή αλλεργιογόνου παράγοντα που δύναται να αλλοιώσει την ποιότητα τους και να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των καταναλωτών. Στη δέσμευση της εταιρίας εντάσσεται και η πρωτοβουλία της να μην χρησιμοποιεί ούτε να διαθέτει προϊόντα που περιέχουν ή παράγονται από οργανισμούς που έχουν υποστεί γενετική τροποποίηση.

Παροχή απαιτούμενων πόρων για την εφαρμογή των Συστημάτων και για την επίτευξη των Στόχων και των Προγραμμάτων τους.

Σεβασμός στο περιβάλλον.

Αδιάκοπη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με παράλληλη διασφάλιση της ακεραιότητας και ασφάλειας πληροφοριών και τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.

Εκπλήρωση όλων των κρατικών προδιαγραφών και προτύπων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Διασφάλιση ότι οι προμηθευτές της Εταιρείας ακολουθούν την ίδια δέσμευση για ποιότητα και παρακολουθούν τα υλικά που παρέχουν, με συστηματικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις εισερχομένων προϊόντων.

Ύπαρξη κατάλληλων μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων για τη διάθεση τους. Στόχευση στη μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων και ενέργειας.

Προσφορά συνθηκών εργασίας που βρίσκονται μέσα στα πλαίσια της Υγιεινής και Ασφάλειας, παροχή εξοπλισμού καθώς και συστήματα εκπαίδευσης, πληροφόρησης και διοίκησης που βοηθούν στην επίτευξή τους.

Παρακολούθηση και μέτρηση της επίδοσης των συστημάτων.

Εφαρμογή διαδικασιών για τον εντοπισμό και αξιολόγηση κινδύνων και των επιπτώσεών τους σε προστατευόμενες πληροφορίες

Περιγραφή των απαιτήσεων που απορρέουν από τις εκάστοτε Κανονιστικές πράξεις στην συσκευασία των προϊόντων της εταιρίας και όπου αλλού είναι απαραίτητο για την καλύτερη πληροφόρηση των καταναλωτών.

Συμμετοχή στην ανακύκλωση κάθε είδους συσκευασίας εκτός του χώρου της, και ενθάρρυνση της ανακύκλωσης σε συλλογικά κέντρα εναλλακτικής διαχείρισης και ανακύκλωσης επιλέγοντας για την διαχείριση των απορριμμάτων της συμβεβλημένους με αυτά συνεργάτες.

Σεβασμός στον άνθρωπο ανεξαρτήτου φυλής, φύλου, προέλευσης, οικογενειακής κατάστασης, προτιμήσεων, και θρησκείας.

Δέσμευση για τις κατάλληλες ενέργειες για την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών και για τη διαρκή βελτίωση στη διαχείριση και τις επιδόσεις στην ΥΑΕ.

Εμφύσηση εμπιστοσύνης για την ακεραιότητα, και ασφάλεια πληροφοριών σε όλους του εμπλεκόμενους. Ασφαλή διατήρηση εμπιστευτικών πληροφοριών και διαφύλαξη από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν πραγματοποιηθεί στην τεκμηρίωση των Συστημάτων όλες οι απαραίτητες αναφορές. Μέσω του συστηματικού σχεδιασμού, του ελέγχου των διαδικασιών και της συνεχούς βελτίωσης όλων των δραστηριοτήτων εκπληρώνονται οι αρχές της εταιρείας. Η Διοίκηση δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνεται απαραίτητη για την υλοποίηση των εργασιών της. Κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και είναι επιβεβλημένο να συμβάλλει στη διαχείριση της ποιότητας, της ασφάλειας των προϊόντων, στην προστασία του περιβάλλοντος και την Υγεία και Ασφάλειά τους και την επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Για το λόγο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, ενημερώνονται σχετικά για τα Συστήματα και ενεργούν αποδεδειγμένα σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες. Διαδικασίες, ροές και ενέργειες οι οποίες δεν εγγυώνται την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, διακόπτονται άμεσα από τους υπεύθυνους, διεξάγονται αναλύσεις αιτιών και ορίζονται τα απαιτούμενα μέτρα βελτίωσης.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

1927

O Ιωάννης Ζαρκάδας ιδρύει την 1η εγκατάσταση παραγωγής τυριού της Οικογένειας στο Αιγίνιο Πιερίας.

1959

Ο Φιλώτας Μπέλας ως το «νέο αίμα» της Οικογένειας προχωρά σε σημαντικές αλλαγές και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

1986

Προχωρά η κατασκευή του νέου εργοστασίου στη Μεγάλη Γέφυρα-Πιερίας εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγική διαδικασία τυροκόμισης.

1996

Ο Ιωάννης Μπέλας (3η γενιά) εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρίας έπειτα από 6-ετή εμπειρία στην Price Waterhouse Coopers.

2005

To ενδιαφέρον της εταιρείας στρέφεται προς τις εξαγωγές και ανακοινώνεται η υλοποίηση εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος.

2012

Ολοκληρώνεται το 5-ετές επενδυτικό πλάνο συνολικά 14,5 εκατομμυρίων € με ανανέωση όλων των κτιριακών υποδομών και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Aπασχολεί πάνω από 100 άτομα υψηλής εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό.
Συλλέγει περίπου 10.000TN αιγοπρόβειου γάλατος ετησίως και έχει την δυνατότητα επεξεργασίας έως και 200 τόνων γάλακτος ημερησίως.
Έχει παρουσία σε πάνω από 25 χώρες στο εξωτερικό με άνω του 50% πλέον του κύκλου εργασιών της να πραγματοποιείται στο εξωτερικό.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Μπέλας Φιλώτας & Υιός Α.Ε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

H εταιρία “Μπέλας” “Τυριά Βερμίου” αναρτά κάθε χρόνο
όπως προβλέπεται από την Ελληνική νομοθεσία τα οικονομικά
στοιχεία κάθε έτους.

Οικονομικά στοιχεία 2014

Οικονομικά στοιχεία 2015

Οικονομικά στοιχεία 2016

Οικονομικά στοιχεία 2017

Οικονομικά στοιχεία 2018

Οικονομικά στοιχεία 2019

Οικονομικά στοιχεία 2020

Οικονομικά στοιχεία 2021

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

«Οι άνθρωποι είναι το κλειδί της επιτυχίας»

 

Aναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων στην επιτυχία της εταιρείας, παρέxουμε ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει τις ανάγκες των εργαζομένων.
Η εταιρική μας φιλοσοφία χαρακτηρίζεται από ομαδικό πνεύμα και συλλογική προσπάθεια ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την πρωτοβουλία. Επενδύουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, δημιουργώντας παράλληλα τις κατάλληλες συνθήκες για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων μας. Επιδιώκουμε την καλύτερη αξιοποίηση των ικανοτήτων των εργαζομένων μας, καταβάλλοντας ταυτόχρονα προσπάθεια στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους. Δίνουμε την ευκαιρία στους εργαζομένους μας να αναπτυχθούν & να εξελιχθούν μέσα στην εταιρεία.

«Φόρμα υποβολής βιογραφικού»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην εταιρία Φ. Μπέλας & Υιός Α.Ε. είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε ή να λύσουμε απορίες σας ανά πάσα στιγμή. Εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.